Skip to content
ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЛОВЕН ТУРИЗЪМ

ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЛОВЕН ТУРИЗЪМ

На Ваше разположение в България са десетки ловни стопанства, в които ще получите най-добрите възможности за Вашия лов. Нашите предимства са убедителни: без съмнение високото качество на ловните трофеи от едър дивеч, уютните ловни домове, професионализма на служителите, съхранените традиции и не на последно място, неповторимо красива природа. Качеството на добитите ловни трофеи през годините е най-добрия ориентир за Вас доколко една ловна дестинация си заслужава да бъде посетена. България го е доказала.


Заповядайте и Вие! На Ваше разположение ще са над 600 000 ха ловни площи, 110 ловни резиденции, ловни домове и хижи, разположени в най-красивите кътчета на нашия неповторим ландшафт. Ние Ви предлагаме всички необходими условия и услуги за един незабравим и успешен лов.


Очакваме Ви сърдечно като ловен гост в България!
Наслука

Изпратете запитване
На Ваше разположение са над 600 000 ха ловни площи, 110 ловни резиденции, ловни домове и хижи, разположени в най-красивите кътчета на нашия неповторим ландшафт. или Ние Ви предлагаме всички необходими условия и услуги за един незабравим и успешен лов.
Изпратете запитване

Ние Ви предлагаме всички необходими условия и услуги за един незабравим и успешен лов.

Наслука!

0888 20 20 00 | 0887 20 20 00