Skip to content
20 години Мирком
Mirkom

„Мирком“ ООД е семейна компания, занимаваща се основно с търговия на специална продукция /оръжия, боеприпаси, екипировка/. Повече от 25 години на този пазар ние се стремим да поддържаме безкомпромисно както доверието, така и високия стандарт и изисквания на нашите клиенти и партньори.

история

През всички тези години нашият екип е работил с много държавни и частни компании, като водещия стимул в реализирането на всяка една сделка е било доверието.

Отговорността и честността винаги са били на първо място при реализирането на всеки един проект.

С всяка изминала година се затвърждаваме като една от водещите и конкурентни фирми в търговията с ловни и бойни изделия.


При нас може да намерите широка гама ловно, бойно, газово и въздушно оръжие от утвърдени производители. Също така предлагаме всякакви муниции, консумативи и аксесоари.

доставка на оръжия

Извършваме доставка на специализирана техника, оборудване и екипировка за нуждите на Българската армия, структурите на МВР, спецчастите и охранителните фирми.

Органиране наЛовен туризъм

От началото на 2000 г. фирмата се занимава и с организиране на ловен туризъм. Имаме много доволни клиенти, които са преживяли незабравими моменти, сдобили са се с прекрасни ловни трофеи, които оставят незабравим спомен за цял живот.
ПАРТНЬОРИ
Partners